CIKGU BUAT SALES RM110K DI SHOPEE HANYA DENGAN DROPSHIP

PERCAYA TAK? Seorang guru buat duit RM110K hanya dengan dropship di Shopee?

Nama cikgu ini ialah Cikgu Nabiha. Tapi cikgu yang lebih senang dipanggil sebagai ‘Bee Bee’ ini telah menjana RM110K hanya dengan dropship.

Melalui platform Shopee, Cikgu Nabiha menjual produk kosmetik secara dropship dan dalam masa 6 bulan sahaja, beliau berjaya menerima jualan sebanyak RM110K.

Berikut adalah beberapa nasihat utama dari cikgu jika anda ingin memulakan perniagaan dropship anda di Shopee.

[✔] Jika anda menjual produk sendiri, jangan lewat hantar produk sebaik sahaja anda menerima order.
[✔] Layan pelanggan anda bagaikan raja untuk mendapatkan rating yang baik di Shopee.
[✔] Nak dapat sales di Shopee, rajinkan jari untuk menggunakan free tools marketing yang diberikan oleh Shopee.
[✔] Tentukan anda konsisten untuk menjual di Shopee. Insyallah anda akan berjaya.

shopee channel x pro cikgu buat sales rm110k di shopee hanya dengan dropship 1

APA ITU SHOPEE?

Shopee adalah laman jualan TERBESAR di Malaysia selain Lazada. Kajian menunjukkan bahawa Shopee adalah laman ke-13 paling banyak dilayari oleh rakyat Malaysia.

shopee channel x pro cikgu buat sales rm110k di shopee hanya dengan dropship 2

Di antara kelebihan Shopee yang menjadikannya sebagai satu platform jualan yang baik adalah seperti berikut:

[✔] Boleh buat dropship atau preorder.
[✔] Tidak perlu marketing kerana Shopee akan buat marketing untuk anda.
[✔] 100% PERCUMA
[✔] Boleh menjual hanya dengan menggunakan telefon bimbit sahaja.
[✔] Tidak perlu layan Whatsapp, close sales dan lain-lain.

RAMAI DAH BERJAYA DI PLATFORM INI

shopee channel x pro cikgu buat sales rm110k di shopee hanya dengan dropship 3
shopee channel x pro cikgu buat sales rm110k di shopee hanya dengan dropship 5

NAK BELAJAR BUAT DROPSHIP DI SHOPEE?

shopee channel x pro cikgu buat sales rm110k di shopee hanya dengan dropship 6

Budak Umur 15 Tahun Pun Boleh Buat Duit Di Shopee!

shopee channel x pro budak umur 15 tahun pun boleh buat duit di shopee cover

Adik nie tinggal di asrama.

Sekolah agama.

So saya tanya dia, macam mana dia hantar barang kalau dapat order?

Katanya kebanyakkan dia buat dropship.

Pastu campur sedikit dengan produk jualan mak dia.

Kalau dapat order, dia akan beritahu mak dan maknya akan uruskan penghantaran.

Dia hanya jaga akaun Shopee sahaja.

Berminat nak tambah pendapatan? berminat nak berniaga online di shopee?

P.S. “Nak seribu daya. Tak nak seribu dalih.” Itu je nak cakap.

Leave a Comment