Budak Umur 15 Tahun Pun Boleh Buat Duit Di Shopee!

Ni Serius!

Rugi jika anda tidak turut sertai bengkel Shopee. Ni lah peluang anda nak belajar mulakan bisnes secara kecil kecilan dari rumah untuk menambah pendapatan diri dan keluarga.

Jika anda ada banyak duit untuk mulakan bisnes, artikel ini tidak sesuai untuk bacaan anda.

Artikel ini saya tujukan kepada anda yang bertekad untuk mencari pendapatan sampingan tanpa mengeluarkan modal.

Ehhh… Kalau Budak Umur 15 Tahun Pun Boleh Buat Duit Di Shopee!

Anda tak kan tak boleh buat?..

Jom kita baca cerita adik ini mulakan bisnes di Shopee.

shopee channel x pro budak umur 15 tahun pun boleh buat duit di shopee cover

Adik ini datang ke bengkel shopee baru baru ini bersama ibunya. Saya menyangka adik ini temankan ibunya untuk belajar shopee, rupa rupanya ibunya yang temankan adik ini untuk belajar di bengkel shopee.

Adik nie tinggal di asrama. Sekolah agama. So saya tanya dia, macam mana dia hantar barang kalau dapat order? Katanya kebanyakkan dia buat dropship. Pastu campur sedikit dengan produk jualan mak dia. Kalau dapat order, dia akan beritahu mak dan maknya akan uruskan penghantaran. Dia hanya jaga akaun Shopee sahaja.

Jika adik ini sangup datang dari jauh untuk belajar berniaga di Shopee dgn niat untuk membantu ekonomi ibunya, anda bagaimana?…

Orang kata, nak seribu daya.. tak nak seribu alasan.. hu.. hu..

Jika anda selesa dengan ekonomi dan kehidupan anda hari ini, anda boleh abaikan artikel saya ini dan buat aktiviti biasa anda.

Tapi… jika anda ada keinginan untuk berubah kepada menambah pendapatan yang lebih baik, saya cadangkan anda datang ke bengkel latihan Shopee.

shopee channel x pro budak umur 15 tahun pun boleh buat duit di shopee 1
shopee channel x pro budak umur 15 tahun pun boleh buat duit di shopee 2
shopee channel x pro budak umur 15 tahun pun boleh buat duit di shopee 3
shopee channel x pro budak umur 15 tahun pun boleh buat duit di shopee 4

“JIKA ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN DI SHOPEE & LAZADA

Gabungan seminar 1 + 1 yang mana anda mampu untuk membeli DIRECT dari China dan seterusnya membuat jualan di Shopee & Lazada!

Jika anda seorang suri rumah, pekerja swasta / kerajaan atau pelajar yang ingin mencari pendapatan tambahan secara santai?

Baik! Buat pertama kalinya, seminar Rahsia Import China + Belajar Shopee & Lazada dibuka kepada umum.

Seminar ini telah diadakan di seluruh Malaysia sebelum ini namun diadakan secara #TERTUTUP.

Dan ini adalah kali PERTAMA ia dibuka kepada #UMUM.

Apa yang anda akan belajar dari seminar ini?

[✔] Panduan Menjual Di Shopee dan Lazada
[✔] Panduan Menarik Trafik Ke Kedai Shopee & Lazada Anda.
[✔] Integration Di Antara Lazada, Shopee, 11street & Lelong.
[✔] Dropship dan Pre-Order Di Lazada.

dan juga..

✔ Konsep Asas Import China
✔ Panduan Mencari #TRUSTED Seller di China.
✔ Chat (komunikasi) dengan Seller di China.
✔ Penghantaran Produk Ke Malaysia.. (shipping).

Selain itu, kami juga akan menerangkan satu modul yang paling best iaitu, ‘Bagaimana Untuk PRE-ORDER produk anda dari China, terus ke pembeli anda di Shopee!

Nak join? Jom daftar di sini..

Seminar ini akan diadakan di Shah Alam & Kuantan pada tarikh seperti di bawah:

SHAH ALAM
TARIKH : 30 JUN 2018 (CLOSE)
MASA : 9AM – 10PM

SHAH ALAM
TARIKH : 7 JULY 2018 (FULL)
MASA : 9AM – 10PM

SHAH ALAM
TARIKH : 28 JULY 2018 (30 KEKOSONGAN)
MASA : 9AM – 10PM

KUANTAN
TARIKH : 14 JULY 2018 (11 KEKOSONGAN)
MASA : 9AM – 10PM

Yuran untuk belajar 2 modul dalam 1 ini hanya RM375.90 shj.

Harga yuran ini valid sehingga tarikh yang dimaklumkan sahaja. Selepas itu harga akan kembali ke harga asal iaitu RM510!

Apa Yang Anda Akan Dapat Dengan Menyertai #BEMICH?

✔ Bengkel Marketplace & Import China.
✔ Ebook Panduan Membuat Jualan Di Marketplace (Channel X Pro).
✔ Ebook Panduan Rahsia Import China.
✔ Facebook Group Support
✔ Menyertai Dropship syarikat PERWIRA SKILLS SDN BHD Dengan Lebih 200+ Produk READY STOCK.
✔ Telegram Group Support (Untuk dropship).

P/S : Ramai bekas peserta bengkel Shope sebelum ini sudah mempunyai pendapatan tambahan.

Ada yang tambah pendapatan 4 angka sebulan, ada juga yang tambah pendapatan 5 angka sebulan!

Terima kasih

Leave a Comment