3 Teknik Ini Boleh Bantu Produk Anda Cepat Terjual Di Shopee!

Nak Tahu Bagaimana Untuk Meletupkan Jualan Produk anda di Shopee? Semua teknik yang saya kongsikan ini merupakan salah satu fungsi yang disediakan oleh pihak Shopee dan anda boleh gunakan secara PERCUMA.

Teknik #1 : BOOST NOW

1

Apa itu BOOST NOW?

BOOST NOW ialah salah satu cari menaikkan produk anda berada di halaman paling hadapan Shopee. Jadi apabila pembeli membuat carian di Shopee, maka produk anda akan berada di halaman paling hadapan sekali!

2

Teknik #2 : MY DISCOUNT

3

MY DISCOUNT adalah salah satu cara di mana anda boleh meletakkan diskaun bagi produk anda. Sebagai contoh di atas, tag berwarna kuning menunjukkan produk anda telah diberi diskaun (promosi) yang mana ini sekaligus boleh meningkatkan kemungkinan produk anda terjual!

Teknik #3 : MY CAMPAIGN

4

Apa itu MY CAMPAIGN?

MY CAMPAIGN adalah kempen yang diadakan oleh pihak Shopee pada tempoh masa tertentu.

Sebagai contoh, Shopee akan mengadakan kempen tertentu pada hari-hari tertentu seperti HARI RAYA SALES, CHINESE NEW YEAR SALES dan lain-lain. Pada ketika ini, Shopee akan mengadakan promosi besar-besaran melalui media samaada televisyen ataupun secara online untuk mengajak lebih ramai pembeli ketika kempen promosi tersebut.

Di sini, anda boleh meletakkan produk anda menyertai kempen tersebut dan sudah tentunya produk tersebut akan meletup!

NAK BELAJAR BUAT JUALAN DI SHOPEE?

Saya telah menulis sebuah ebook setebal 250 m/s bagi memperincikan bagaimana untuk anda membuat jualan di Shopee. Ebook ini bukan sahaja tentang teknik membuat jualan di Shopee, tetapi juga tentang bagaimana nak membuat jualan di Lazada, 11street dan Lelong.

5

Setakat ini, bukan seorang dua yang telah berjaya membuat jualan di laman ini..

6
7

TIADA PRODUK?… BUAT DROPSHIP ATAU PREORDER JE DI SHOPEE!

Tahu tak bahawa anda juga boleh buat dropship atau pre-order di Shopee?…

Apa Itu dropship?

Bahasa mudahnya, dropship bermaksud anda menjual produk orang lain dan seterusnya ambil untung atas angin. Dengan cara ini, anda tidak perlu modal yang besar atau risiko produk tidak laku. Anda juga tidak memerlukan premis (kedai) unruk menjalankan perniagaan dropship. Ini kerana produk di pegang oleh pembekal.

Sebaik sahaja anda menerima order di Shopee, maklumkan perkara itu kepada pembekal dan seterusnya pembekal akan menguruskan pembungkusan dan penghantaran. Mudahkan?

8

BERITA BAIK KEPADA ANDA YANG TIDAK MEMPUNYAI PRODUK!

Ramai di antara pembeli CHANNEL X PRO sebelum ini mempunyai masalah tiada produk, tiada modal dan lain-lain lagi. Jesteru, saya telah melancarkan program dropship bagi membantu mereka yang nak membuat jualan di Shopee tetapi tiada modal dan tiada produk bagi membuat jualan.

Konsepnya mudah. Anda buat jualan di Shopee dan apabila menerima order, maklumkan kepada kami dan kami akan buat pembungkusan dan penghantaran.

SIAPA SAYA?

Saya, Kapt Zainol Rashid Burhan menguruskan sebuah syarikat yang menjalankan perniagaan secara 100% online di Subang Bestari, Shah Alam. Syarikat ini membuat jualan di Shopee, Lazada, 11street, Lelong dan mempunyai lebih 1000+ dropshipper.

9
10

Syarikat ini tertumpu kepada jualan retail (iaitu melalui Shopee, Lazada, Lelong, 11street dan dropship) dan juga Consultant (khidmat nasihat, seminar dan bengkel dan lain-lain lagi).

11
12

KAMI BUKAN HANYA DROPSHIPPER, SEBALIKNYA KAMI AKAN BANTU ANDA UNTUK MEMBUAT JUALAN JUGA!

Ya betul! Kebanyakkan pembekal yang menyediakan khidmat dropship hanya memberi anda produk untuk dijual. Namun lain halnya dari kami. Kami bukan hanya menyediakan produk untuk anda tetapi juga panduan membuat jualan!

Secara keseluruhannya anda akan menerima perkara-perkara berikut sebaik sahaja join kami.

  • Panduan Membuat Jualan di Shopee, Lazada, 11street dan Lelong.
  • Facebook Group Support
  • Telegram Group Support (24 jam)
  • Dropship Lebih 200+ Produk Hot

Apa lagi yang kami sediakan dalam program dropship ini?

  • Excel produk (yang mana anda boleh upload kesemua produk kami dalam beberapa minit sahaja).
  • Video Produk (bagi mereka yang membuat jualan di Facebook)
  • Dan banyak lagi!

ANDA BERMINAT?

Tawaran ini saya beri dalam masa yang singkat sahaja. Selepas ini, harga akan dinaikkan.

P.S. Saya faham. Hanya yang betul-betul berminat sahaja berani melaburkan wang untuk ilmu ini.

Take it. Or Leave It.

Leave a Comment